Niels Jørgen Nielsen

Niels firar 40 år med Lemminkäinen i augusti 2016.

Jag är 62 år gammal och kommer från Ølholm, en liten dansk stad nära Uldum. Jag är gift och har tre barn. Jag lärde mig att reparera bilar när jag arbetade för en Renault-importör och arbetade för Villadsens Fabrikker och Icopal innan Lemminkäinen. Jag arbetar på verkstaden Uldum, precis som en av mina söner. Jag började med att reparera utrustning på Lemminkäinen för 40 år sedan. De första 38 åren reparerade jag stora asfaltsläggare och vältar, men efter en axelskada för några år sedan...

2016-09-13

Anbudskonsten

Anbudsgruppen i Tallinn har varit i bra form på sistone – de har vunnit ett högprofilsprojekt för förnyelse av Tallinns flygplats.

Läs mer

John Löfgren

John jobbar som Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöchef för Beläggning & Ballast i Sverige

Läs mer

Ett perfekt nollresultat

När det gäller olyckor är noll resultatet alla vill nå.

Läs mer

Det digitala teamet skapar en enhetlig webb

Koncernkommunikation och marknadsföring på Lemminkäinen ger service till alla åtta verksamhetsländer och ansvarar även för nödvändig information eftersom Lemminkäinen är ett börsnoterat företag. Enheten består av två team: Gruppkommunikation och digital kommunikation. Det digitala kommunikationsteamet har fyra medlemmar.

Läs mer

Säkerhetsambassadör från Norge

Thomas Holmsen har en passion för säkerhet. För tre år sedan började han som miljöchef på Lemminkäinen, och efter 18 månader började han också arbeta med säkerhetsfrågor.

Läs mer

Kan spela sin hand

Tor Arne Fenes är labbtekniker i Lemminkäinen Norge och en av landets bästa pokerspelare. Han hade kunnat spela som proffs men istället satsar han på sina kollegor och på verksamheten i Tromsö.

Läs mer

Anne Agnvall

Anne jobbar som landschef för HR i Sverige.

Läs mer

Expert på explosioner

Antingen det handlar om dussintals kilo dynamit inne i samhällen eller tiotusentals kilo flytande sprängämnen ute i vildmarken i finska Lappland är Juha Viitala rätt man för jobbet: han leder sprängarbetena på våra byggplatser i Finland.

Läs mer