John Löfgren

John jobbar som Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöchef för Beläggning & Ballast i Sverige

Jag är från Umeå och uppvuxen i en entreprenadsfamilj. Jag studerade till ingenjör och började min karriär som arbetsledare och platschef innan jag fick frågan – för snart 25 år sedan – att börja med KMA-frågor på anläggningssidan. En stor utmaning tog jag 2012 då jag jobbade som Arbetsmiljö- och säkerhetschef på stora brobygget i Sundsvall. På Lemminkäinen började jag hösten 2014. Mina arbetsuppgifter omfattar allt från blanketter, system, rutiner till IT och utbildningar till CE märkning,...

2016-04-27

Ett perfekt nollresultat

När det gäller olyckor är noll resultatet alla vill nå.

Läs mer

Det digitala teamet skapar en enhetlig webb

Koncernkommunikation och marknadsföring på Lemminkäinen ger service till alla åtta verksamhetsländer och ansvarar även för nödvändig information eftersom Lemminkäinen är ett börsnoterat företag. Enheten består av två team: Gruppkommunikation och digital kommunikation. Det digitala kommunikationsteamet har fyra medlemmar.

Läs mer

Säkerhetsambassadör från Norge

Thomas Holmsen har en passion för säkerhet. För tre år sedan började han som miljöchef på Lemminkäinen, och efter 18 månader började han också arbeta med säkerhetsfrågor.

Läs mer

Kan spela sin hand

Tor Arne Fenes är labbtekniker i Lemminkäinen Norge och en av landets bästa pokerspelare. Han hade kunnat spela som proffs men istället satsar han på sina kollegor och på verksamheten i Tromsö.

Läs mer

Anne Agnvall

Anne jobbar som landschef för HR i Sverige.

Läs mer

Expert på explosioner

Antingen det handlar om dussintals kilo dynamit inne i samhällen eller tiotusentals kilo flytande sprängämnen ute i vildmarken i finska Lappland är Juha Viitala rätt man för jobbet: han leder sprängarbetena på våra byggplatser i Finland.

Läs mer

Vi banar väg i Ryssland

På asfaltfabriken och laboratoriet i Sankt Petersburg arbetar man med vägbyggen, återställning av naturen och logistiknav. Under högsäsong kan produktionen fortgå dygnet runt.

Läs mer

Karina Tommik

Trainee vid sommarens betongarbeten i Tallinn

Läs mer