Jani Ruti

Snickare, byggnadskonstruktion, Finland

Berätta om dig själv. Jag föddes i Imatra och bor för närvarande i sydöstra Finland. Jag är 39 år gammal och har redan arbetat för Lemminkäinen i 19 år, nästan halva mitt liv. I mitt arbete besöker jag städerna i området varje vecka, så jag tillbringar mycket tid i bilen. På fritiden slappnar jag ofta av ute i naturen genom att jaga eller fiska. Vad ingår i ditt jobb? Under de senaste fyra åren har jag arbetat med skadereparationer. Jag gör till exempel ettårsreparationer i hus som vi har...

2017-05-23

Juridiska paragrafer och boxning

Vår huvudadvokat i Sankt Petersburg, Dmitri Korontshik, började boxas för omkring fem år sedan. Han tränar på gymmet 4–5 gånger i veckan.

Läs mer

Kontroll av klimatavtrycket

Projektteamet som har hand om beräkningen av våra asfalteringsprojekts klimatavtryck vet hur klimatavtrycket ser ut för enskilda produktionssatser.

Läs mer

Harri Tolonen

Harri, som fyller 40 i mars, arbetar med sprutbetong på konstruktionsplatser för tunnlar. Om allting går som det ska kommer hans arbetsplats nästa höst att bli den nya avloppsreningsanläggningen för Blombacken i Esbo i Finland.

Läs mer

Ivan Otsheretainyi

Chef för asfalteringsprojekt, Ryssland

Läs mer

Tractor pulling

Kai Ove Bøe är förman på Lemminkäinen Norges asfaltfabrik i Forus och en av de ledande norrmännen inom den dieseldoftande motorsporten tractor pulling.

Läs mer

Asfaltdrottningar

Asfalteringsbranschen har hittills varit mansdominerad, men det håller på att förändras. I Tønsberg i Norge är en tredjedel av våra medarbetare kvinnor.

Läs mer

Riskhantering

Framgångsrik riskhantering hjälper oss att vinna upphandlingar och förbättrar genomförandet av projekt.

Läs mer

Solsken för asfaltarbetare!

Kaijaleena Vesala tittar ut genom fönstret. Kommer ösregnet sluta klockan nio som väderprognosen lovade, eller måste hon ändra arbetsplanen?

Läs mer