Anbudskonsten

Anbudsgruppen i Tallinn har varit i bra form på sistone – de har vunnit ett högprofilsprojekt för förnyelse av Tallinns flygplats.

Att ha en välfylld orderstock och tillräckligt med projekt för säsongen är av högsta prioritet för Mark Mihhailenko, chef för Tallinns anbudsgrupp. Enligt Mark är Tallinn en mycket prismedveten marknad, så du måste verkligen vara påläst för att lyckas i anbudsförfarandet. "När du beräknar ett projekts tekniska pris och har tillgänglig kunskap och personal som kan ta sig an de mest krävande projekten kommer bra saker att hända" tror han. Satsa hårt Som erfaren anbudsexpert vet Mark att det...

2016-08-02

John Löfgren

John jobbar som Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöchef för Beläggning & Ballast i Sverige

Läs mer

Ett perfekt nollresultat

När det gäller olyckor är noll resultatet alla vill nå.

Läs mer

Det digitala teamet skapar en enhetlig webb

Koncernkommunikation och marknadsföring på Lemminkäinen ger service till alla åtta verksamhetsländer och ansvarar även för nödvändig information eftersom Lemminkäinen är ett börsnoterat företag. Enheten består av två team: Gruppkommunikation och digital kommunikation. Det digitala kommunikationsteamet har fyra medlemmar.

Läs mer

Säkerhetsambassadör från Norge

Thomas Holmsen har en passion för säkerhet. För tre år sedan började han som miljöchef på Lemminkäinen, och efter 18 månader började han också arbeta med säkerhetsfrågor.

Läs mer

Kan spela sin hand

Tor Arne Fenes är labbtekniker i Lemminkäinen Norge och en av landets bästa pokerspelare. Han hade kunnat spela som proffs men istället satsar han på sina kollegor och på verksamheten i Tromsö.

Läs mer

Anne Agnvall

Anne jobbar som landschef för HR i Sverige.

Läs mer

Expert på explosioner

Antingen det handlar om dussintals kilo dynamit inne i samhällen eller tiotusentals kilo flytande sprängämnen ute i vildmarken i finska Lappland är Juha Viitala rätt man för jobbet: han leder sprängarbetena på våra byggplatser i Finland.

Läs mer

Vi banar väg i Ryssland

På asfaltfabriken och laboratoriet i Sankt Petersburg arbetar man med vägbyggen, återställning av naturen och logistiknav. Under högsäsong kan produktionen fortgå dygnet runt.

Läs mer