Juridiska paragrafer och boxning

Vår huvudadvokat i Sankt Petersburg, Dmitri Korontshik, började boxas för omkring fem år sedan. Han tränar på gymmet 4–5 gånger i veckan.

Efter arbetsdagen packar Dmitri Korontshik träningsväskan och ger sig av till Kletka Fight Gym i ryska Sankt Petersburg. Där tränas han av klubbens coach. ”Jag styrketränar en gång i veckan och boxas resten av tiden”, berättar Dmitri. ”Jag sikar inte på att bli tävlingsboxare eller proffs, även om jag har deltagit i en del tävlingar. För mig handlar det framför allt om att förbättra min fysiska form, vilket på ett naturligt sätt leder till ett ökat förtroende för min egen styrka.” Dmitri är...

2017-04-25

Kontroll av klimatavtrycket

Projektteamet som har hand om beräkningen av våra asfalteringsprojekts klimatavtryck vet hur klimatavtrycket ser ut för enskilda produktionssatser.

Läs mer

Harri Tolonen

Harri, som fyller 40 i mars, arbetar med sprutbetong på konstruktionsplatser för tunnlar. Om allting går som det ska kommer hans arbetsplats nästa höst att bli den nya avloppsreningsanläggningen för Blombacken i Esbo i Finland.

Läs mer

Ivan Otsheretainyi

Chef för asfalteringsprojekt, Ryssland

Läs mer

Tractor pulling

Kai Ove Bøe är förman på Lemminkäinen Norges asfaltfabrik i Forus och en av de ledande norrmännen inom den dieseldoftande motorsporten tractor pulling.

Läs mer

Asfaltdrottningar

Asfalteringsbranschen har hittills varit mansdominerad, men det håller på att förändras. I Tønsberg i Norge är en tredjedel av våra medarbetare kvinnor.

Läs mer

Riskhantering

Framgångsrik riskhantering hjälper oss att vinna upphandlingar och förbättrar genomförandet av projekt.

Läs mer

Solsken för asfaltarbetare!

Kaijaleena Vesala tittar ut genom fönstret. Kommer ösregnet sluta klockan nio som väderprognosen lovade, eller måste hon ändra arbetsplanen?

Läs mer

Niels Jørgen Nielsen

Niels firar 40 år med Lemminkäinen i augusti 2016.

Läs mer