Solsken för asfaltarbetare!

Kaijaleena Vesala tittar ut genom fönstret. Kommer ösregnet sluta klockan nio som väderprognosen lovade, eller måste hon ändra arbetsplanen?

Kaijaleena Vesala arbetar som platschef på regionkontoret i Vasa på finska västkusten. Hon och kollegan Jere Kallio ser till att arbetet för fem team av asfaltläggare går enligt plan och följer schemat. I Vasaregionen arbetar vi för staten, kommuner, andra byggföretag och privatpersoner. Teamen kan arbeta på tjugo olika platser på en dag. Ibland asfalterar de uppfarten till en villa, vid andra tillfällen lagar de gator och vägar. Skiner solen imorgon? Kaijaleena använder hela tiden...

2016-10-11

Niels Jørgen Nielsen

Niels firar 40 år med Lemminkäinen i augusti 2016.

Läs mer

Anbudskonsten

Anbudsgruppen i Tallinn har varit i bra form på sistone – de har vunnit ett högprofilsprojekt för förnyelse av Tallinns flygplats.

Läs mer

John Löfgren

John jobbar som Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöchef för Beläggning & Ballast i Sverige

Läs mer

Ett perfekt nollresultat

När det gäller olyckor är noll resultatet alla vill nå.

Läs mer

Det digitala teamet skapar en enhetlig webb

Koncernkommunikation och marknadsföring på Lemminkäinen ger service till alla åtta verksamhetsländer och ansvarar även för nödvändig information eftersom Lemminkäinen är ett börsnoterat företag. Enheten består av två team: Gruppkommunikation och digital kommunikation. Det digitala kommunikationsteamet har fyra medlemmar.

Läs mer

Säkerhetsambassadör från Norge

Thomas Holmsen har en passion för säkerhet. För tre år sedan började han som miljöchef på Lemminkäinen, och efter 18 månader började han också arbeta med säkerhetsfrågor.

Läs mer

Kan spela sin hand

Tor Arne Fenes är labbtekniker i Lemminkäinen Norge och en av landets bästa pokerspelare. Han hade kunnat spela som proffs men istället satsar han på sina kollegor och på verksamheten i Tromsö.

Läs mer

Anne Agnvall

Anne jobbar som landschef för HR i Sverige.

Läs mer