Silkeborgs motorväg – jobbet klart!

Med den sista asfalteringen av ungefär fyra km av den västra delen av Silkeborgs motorväg i Danmark har vi fått en fin avslutning av det här projektet, som har varit det mest omdiskuterade och prestigefyllda motorvägsprojektet i centrala Jylland.

Motorvägen går bara 300 meter från vårt huvudkontor genom några av Danmarks mest natursköna områden. Vi är därför glada över att ha deltagit med asfaltering av sammanlagt 16 av 28 kilometer, liksom asfaltering av 35 broar, varav fyra stora där den längsta är 730 meter lång. Totalt har vi använt 328 000 ton asfalt och asfalterat över två miljoner kvadratmeter. Vägmyndigheten öppnade motorvägen i en stor ceremoni med en tur på motorvägen med 20 000 deltagare, konserter och andra aktiviteter i...

2016-10-11

Utforska sociala medier

Gilla, dela, nätverka - använd sociala medier. Eller du kanske ska starta en blogg?

Läs mer

Är din information säker?

Det är enkelt att skicka data i vår mobila värld – men det är också dess missbruk, tyvärr. Du kan undvika problem genom att vara uppmärksam.

Läs mer

Se till att inte få det hett om öronen

Fyll på med vätska, kom ihåg att ta pauser och bär lämplig utrustning. Så får du en trevlig arbetsdag även när solen steker.

Läs mer

En dag med en VD

Mikael Hautala, som snart är färdig ingenjör, fick möjlighet att lära känna byggbranschen och leda en verksamhet från högsta nivå.

Läs mer

Bygga en båthamn utan att bli blöt om fötterna

Det är tillfredställande att komma på kreativa lösningar. Båthamnar byggs för det mesta från en arbetsplattform. Vi upptäckte att det gav stora besparingar att använda tillfällig mark bestående av sprängsten.

Läs mer

Lägga till Lemmy-ikonen på mobilen

Lägg till Lemmy-webbplatsen på hemskärmen för enkel åtkomst. Ikonen visas på hemskärmen på samma sätt som appgenvägar och widgetar, så du kan dra runt den och lägga den var som helst. Här kommer en snabbguide.

Läs mer

Årsrapport för 2015 tillgänglig

Lemminkäinens årsrapport för 2015 är nu tillgänglig på vår webbplats på engelska och finska.

Läs mer

Lemminkänens årsredovisning för 2015: Vi fortsätter enligt plan

”Nu är vi ett mer finansiellt stabilt företag jämfört med för två år sedan”, säger VD och koncernchef Casimir Lindholm.

Läs mer