Våra referenser på webben

Behöver du information om byggprojekt som genomförts av Lemminkäinen?

Du hittar våra kundreferenser på vår webbplats, se rubriken References. www.lemminkainen.com/references/ (in English) Referenser för enskilda länder finns på ländernas egna hemsidor. På varje webbsida kan du välja land genom att klicka på texten Regional sites i det övre högra hörnet på sidan. http://www.lemminkainen.se/vara-projekt/

2016-11-22

Bra lagarbete

Lemminkäinens arbetstagare tycker om att gå till jobbet och de gillar att jobba i sina team.

Läs mer

Silkeborgs motorväg – jobbet klart!

Med den sista asfalteringen av ungefär fyra km av den västra delen av Silkeborgs motorväg i Danmark har vi fått en fin avslutning av det här projektet, som har varit det mest omdiskuterade och prestigefyllda motorvägsprojektet i centrala Jylland.

Läs mer

Utforska sociala medier

Gilla, dela, nätverka - använd sociala medier. Eller du kanske ska starta en blogg?

Läs mer

Är din information säker?

Det är enkelt att skicka data i vår mobila värld – men det är också dess missbruk, tyvärr. Du kan undvika problem genom att vara uppmärksam.

Läs mer

Se till att inte få det hett om öronen

Fyll på med vätska, kom ihåg att ta pauser och bär lämplig utrustning. Så får du en trevlig arbetsdag även när solen steker.

Läs mer

En dag med en VD

Mikael Hautala, som snart är färdig ingenjör, fick möjlighet att lära känna byggbranschen och leda en verksamhet från högsta nivå.

Läs mer

Bygga en båthamn utan att bli blöt om fötterna

Det är tillfredställande att komma på kreativa lösningar. Båthamnar byggs för det mesta från en arbetsplattform. Vi upptäckte att det gav stora besparingar att använda tillfällig mark bestående av sprängsten.

Läs mer

Lägga till Lemmy-ikonen på mobilen

Lägg till Lemmy-webbplatsen på hemskärmen för enkel åtkomst. Ikonen visas på hemskärmen på samma sätt som appgenvägar och widgetar, så du kan dra runt den och lägga den var som helst. Här kommer en snabbguide.

Läs mer