Bekväm körning på Ringvägen

Vi har asfalterat över 30 km av den natursköna vägen i sydvästra Finland. Vårt arbete i skärgården kräver noggrann planering av färjeförbindelser och dubbelt så många lastbilar för transport av material.

Ringvägen är en unik naturskön väg i Finland. Det är något särskilt med att kunna se skärgården medan man kör. Vanligtvis hade man fått åka på en kryssning. Vi asfalterade fyra delar av Ringvägen. Projektet påbörjades i september på öarna Iniö och Jumo och fortsatte i oktober på öarna Nagu och Korpo. Totalt lades 31 km ny väg. Vägen asfalterades senast år 2000. ”Vägen hade börjat förfalla med hål och andra typer av skador. Projektet var som vägkonstruktion brukar vara. De delar som krävde mes...

2017-01-17

Bra belysning och säkerhet går hand i hand!

Förbered dig på svåra förhållanden. Här beskrivs de bästa sätten för att garantera din och byggarbetsplatsens säkerhet under vintern.

Läs mer

Våra referenser på webben

Behöver du information om byggprojekt som genomförts av Lemminkäinen?

Läs mer

Bra lagarbete

Lemminkäinens arbetstagare tycker om att gå till jobbet och de gillar att jobba i sina team.

Läs mer

Silkeborgs motorväg – jobbet klart!

Med den sista asfalteringen av ungefär fyra km av den västra delen av Silkeborgs motorväg i Danmark har vi fått en fin avslutning av det här projektet, som har varit det mest omdiskuterade och prestigefyllda motorvägsprojektet i centrala Jylland.

Läs mer

Utforska sociala medier

Gilla, dela, nätverka - använd sociala medier. Eller du kanske ska starta en blogg?

Läs mer

Är din information säker?

Det är enkelt att skicka data i vår mobila värld – men det är också dess missbruk, tyvärr. Du kan undvika problem genom att vara uppmärksam.

Läs mer

Se till att inte få det hett om öronen

Fyll på med vätska, kom ihåg att ta pauser och bär lämplig utrustning. Så får du en trevlig arbetsdag även när solen steker.

Läs mer

En dag med en VD

Mikael Hautala, som snart är färdig ingenjör, fick möjlighet att lära känna byggbranschen och leda en verksamhet från högsta nivå.

Läs mer