Skolsamarbete säkrar framtiden

För att de bästa kandidaterna ska hitta till Lemminkäinen kommer vi att investera i samarbeten med skolor.

Vi lägger grunden för vår framtida specialkompetens och konkurrenskraft varje dag. Därför siktar vi på att utvidga vårt samarbete med utbildningsinstitutioner. ”Samarbetet styrs av affärsbehov. Vi överväger vilken sorts kompetens vi har behov av och väljer våra samarbetspartner därefter. I Sverige, till exempel, avgör vi just nu vilka skolor vi ska samarbeta med i framtiden”, säger Reetta Tuomi , som ansvarar för personalavdelningens samarbeten med utbildningsinstitutioner. I Finland har vi...

2017-04-25

”Nu är jag en riktig asfaltman.”

Tom Erik Broks har sedan år 2017 asfalterat Finnmarkens vägar i Norge. Han har kört asfaltvält, limspridare och asfaltspridare. Nu är han arbetsledare som har avlagt yrkesexamen som asfaltarbetare.

Läs mer

Bekväm körning på Ringvägen

Vi har asfalterat över 30 km av den natursköna vägen i sydvästra Finland. Vårt arbete i skärgården kräver noggrann planering av färjeförbindelser och dubbelt så många lastbilar för transport av material.

Läs mer

Utforska sociala medier

Gilla, dela, nätverka - använd sociala medier. Eller du kanske ska starta en blogg?

Läs mer

Bra belysning och säkerhet går hand i hand!

Förbered dig på svåra förhållanden. Här beskrivs de bästa sätten för att garantera din och byggarbetsplatsens säkerhet under vintern.

Läs mer

Våra referenser på webben

Behöver du information om byggprojekt som genomförts av Lemminkäinen?

Läs mer

Bra lagarbete

Lemminkäinens arbetstagare tycker om att gå till jobbet och de gillar att jobba i sina team.

Läs mer

Silkeborgs motorväg – jobbet klart!

Med den sista asfalteringen av ungefär fyra km av den västra delen av Silkeborgs motorväg i Danmark har vi fått en fin avslutning av det här projektet, som har varit det mest omdiskuterade och prestigefyllda motorvägsprojektet i centrala Jylland.

Läs mer

Är din information säker?

Det är enkelt att skicka data i vår mobila värld – men det är också dess missbruk, tyvärr. Du kan undvika problem genom att vara uppmärksam.

Läs mer