Projekt vid trafikstockningens flaskhals

Vi bygger en korsning i flera nivåer i Lagedi på den hårt belastade förbifartsleden runt Tallinn i Estland.

Den första sidan av Lagedi-bron har redan gjutits. Planeringen av brons kanter skapar ett tjockt moln av damm. Som för att övertyga oss om att vårt projekt verkligen genomförs i hjärtat av Tallinns trafikstockning hörs ett passagerarflygplan som precis startat på den närliggande flygplatsen ovanför byggarbetsplatsen. Pojektledaren Priit Kuldsår står på den helt nya brohalvan och ser ner på den gamla viadukten som har sina sista veckor i drift och den i det närmaste stillastående trafiken på...

2017-12-05

Lemminkäinen renoverar en ansedd historisk byggnad

Vi håller på att renovera en fastighet som köpts av Ömsesidiga Pensionsförsäkringsbolaget Ilmarinen i Helsingfors. Renoveringen av en byggnad som är skyddad av finländska Museiverket får ytterligare mersmak genom att byggnaden är belägen i det tätbebyggda Helsingfors centrum.

Läs mer

Samarbete på Arlanda

Utbyggnaden av Stockholm Arlanda flygplats innebär dussintals nya byggarbetsplatser och mer lastbilstrafik. Vi bygger ett logistikcenter i området för att samordna trafiken till och från byggarbetsplatserna.

Läs mer

Finlands mest besökta byggarbetsplats

Utbyggnaden av Helsingfors–Vanda flygplats är ett av de mest utmanande byggprojekten som någonsin har genomförts i Finland. Byggarbetarna förväntas leverera högkvalitativa resultat utan att kompromissa med säkerheten.

Läs mer

Bygge med precision och i god takt

Vi är byggmästare på industriparken som byggs i Ķekava, Lettland.

Läs mer

Bra planering är grunden till framgång

Ett samhällscenter håller på att byggas i det nya bostadsområdet Hiukkavaara i Uleåborg genom en alliansmodell.

Läs mer

Från oljehamn till bostadsområde

I den före detta oljehamnen Södra kajen i Stockholm har grunderna lagts för ett nytt bostadsområde. I det här projektet arbetar vi både på land och i havet.

Läs mer

Vi bygger i gruvan

Vi bygger en krossanläggning i Gällivare kommun i hög takt. Projektet är en stor investering för gruvbolaget och ett bevis på vår expertis i infrastrukturprojekt.

Läs mer

Ingen brist på berg att spränga i Esbo

Den underjordiska avloppsreningsanläggningen i Esbo i Finland är ett grävarbete som helt klart är det största i sitt slag. Våra anställda vet av erfarenhet hur en bra avloppsreningsanläggning ska grävas ut.

Läs mer