Samarbete på Arlanda

Utbyggnaden av Stockholm Arlanda flygplats innebär dussintals nya byggarbetsplatser och mer lastbilstrafik. Vi bygger ett logistikcenter i området för att samordna trafiken till och från byggarbetsplatserna.

Orange vältar och grävmaskiner kör fram och tillbaka på den 18 000 kvadratmeter stora anläggningen vid Arlanda flygplats när asfalteringsmaskinerna anländer för att starta sitt arbete. Det nya logistikcentret är ett bra exempel på en byggarbetsplats som drivs gemensamt av infraprojekt och beläggning.  ”Det nya logistikcentret handlar om att undvika trafikstockning runt Arlanda. Företag planerar sina körningar och kontaktar logistikcentret för att boka sina leveranser till anläggningen....

2017-10-10

Finlands mest besökta byggarbetsplats

Utbyggnaden av Helsingfors–Vanda flygplats är ett av de mest utmanande byggprojekten som någonsin har genomförts i Finland. Byggarbetarna förväntas leverera högkvalitativa resultat utan att kompromissa med säkerheten.

Läs mer

Bygge med precision och i god takt

Vi är byggmästare på industriparken som byggs i Ķekava, Lettland.

Läs mer

Bra planering är grunden till framgång

Ett samhällscenter håller på att byggas i det nya bostadsområdet Hiukkavaara i Uleåborg genom en alliansmodell.

Läs mer

Från oljehamn till bostadsområde

I den före detta oljehamnen Södra kajen i Stockholm har grunderna lagts för ett nytt bostadsområde. I det här projektet arbetar vi både på land och i havet.

Läs mer

Vi bygger i gruvan

Vi bygger en krossanläggning i Gällivare kommun i hög takt. Projektet är en stor investering för gruvbolaget och ett bevis på vår expertis i infrastrukturprojekt.

Läs mer

Ingen brist på berg att spränga i Esbo

Den underjordiska avloppsreningsanläggningen i Esbo i Finland är ett grävarbete som helt klart är det största i sitt slag. Våra anställda vet av erfarenhet hur en bra avloppsreningsanläggning ska grävas ut.

Läs mer

En efterlängtad syn

I Sosnovy Bor i Rysslands Leningrad-region ser man fram emot det nya bostadsområdet Rantala som byggs av Lemminkäinen.

Läs mer

Motorväg i snabbfil

En ny motorväg som kopplar samman orter i västra Danmark byggs med extremt kort deadline. Vår erfarna personal ansvarar för 22 av de 39 kilometrarna.

Läs mer