Snabbare utbyggnad av flygplatsen med Big Room

När Finlands största flygplats, Helsinki Airport, ska expandera krävs en verksamhetsmodellsom underlättar samarbeter mellan kunden och entreprenören. Projektet kommer att ta flera år att genomföra och varje fas måste planeras med hänsyn till flygsäkerhet.

Finavia, som driver de finska flygplatserna, ansvarar för expansionen av Helsingfors flygplats. Vi har rollen som huvudentreprenör i detta omfattande projekt som inleddes 2014. Expansions- och reparationsarbetet beräknas vara klart 2020. ”Arbetet har gått vidare till det första steget i utbyggnaden av området för flygningar utanför Schengenområdet. Entreprenaden inleddes med byggandet av flygplatsens första interna bussterminal. Terminalen stod färdig tidigt sommaren 2016”, säger byggledaren...

2016-11-09

Samlade runt samma bord

Vi har fått bra erfarenheter av samarbetsavtal i Kempele i norra Finland, där vi bygger ut och renoverar ett offentligt hälsocentrum. Projektet kommer att slutföras under nästa år.

Läs mer

Ovan marken

Renoveringen av Tallinns flygplats ger oss en fantastisk möjlighet.

Läs mer

Helsingfors Olympiastadion - exemplariska markarbeten

Vi utför markarbeten i Olympiastadion i Helsingfors, för att se till att den kommer att kunna fortsätta användas som en mångsidig arena.

Läs mer

Asfaltering av broar i Ryssland

Genom historien har vi renoverat 220 broar i Ryssland med Lemmastix vattentätningskitt och Lemproof gjutasfalt. Vår interna produktutveckling, expertis och erfarenhet är en garanti för lyckade projekt.

Läs mer

Mot nya höjder

Huvudkontoret för OP Gruppen i Sydkarelen blir ett nytt landmärke i staden Villmanstrand i Finland. Konstruktionsprojektet är också en viktig del av renoveringen av det gamla stadskvarteret.

Läs mer

I väglöst land

I vackra Fjærland i västra Norge bygger vi vattenkraftsanläggningar i väglöst land för vår kund Småkraft. Att byggplatsen bara kan nås från havet eller med hjälp av helikopter gör detta till en utmaning.

Läs mer

Bo nära vattnet

För inte alltför länge sedan var Busholmen i Helsingfors ett hamnområde. Nu finns här en rad höghus, bland annat flerfamiljshuset Kompassi.

Läs mer

En ny stadsdel växer fram i Helsingfors

En ny, levande stadsdel växer fram i Helsingfors, Finland. Under planeringen och genomförandet samarbetade vi med konkurrenter under krävande omständigheter.

Läs mer