Samlade runt samma bord

Vi har fått bra erfarenheter av samarbetsavtal i Kempele i norra Finland, där vi bygger ut och renoverar ett offentligt hälsocentrum. Projektet kommer att slutföras under nästa år.

Utbyggnaden av Kempele hälsocentrum kommer att slutföras under hösten 2016. Efter det kommer vi att börja renovera den gamla delen av centret stegvis. Detta är en ny typ av projekt i den meningen att det är baserat på ett omfattande samarbete: kunden ville tillämpa samarbetsavtal. Kommunen, arkitekter, projektledare och entreprenörer utgör en gemensam organisation som är ansvarig för planering och genomförande av projektet. Med andra ord, alla delar på både riskerna och fördelarna. Enligt Ris...

2016-09-27

Ovan marken

Renoveringen av Tallinns flygplats ger oss en fantastisk möjlighet.

Läs mer

Helsingfors Olympiastadion - exemplariska markarbeten

Vi utför markarbeten i Olympiastadion i Helsingfors, för att se till att den kommer att kunna fortsätta användas som en mångsidig arena.

Läs mer

Asfaltering av broar i Ryssland

Genom historien har vi renoverat 220 broar i Ryssland med Lemmastix vattentätningskitt och Lemproof gjutasfalt. Vår interna produktutveckling, expertis och erfarenhet är en garanti för lyckade projekt.

Läs mer

Mot nya höjder

Huvudkontoret för OP Gruppen i Sydkarelen blir ett nytt landmärke i staden Villmanstrand i Finland. Konstruktionsprojektet är också en viktig del av renoveringen av det gamla stadskvarteret.

Läs mer

I väglöst land

I vackra Fjærland i västra Norge bygger vi vattenkraftsanläggningar i väglöst land för vår kund Småkraft. Att byggplatsen bara kan nås från havet eller med hjälp av helikopter gör detta till en utmaning.

Läs mer

Bo nära vattnet

För inte alltför länge sedan var Busholmen i Helsingfors ett hamnområde. Nu finns här en rad höghus, bland annat flerfamiljshuset Kompassi.

Läs mer

En ny stadsdel växer fram i Helsingfors

En ny, levande stadsdel växer fram i Helsingfors, Finland. Under planeringen och genomförandet samarbetade vi med konkurrenter under krävande omständigheter.

Läs mer

Från kontor till hotellrum

Auratalo i Helsingfors i Finland är ett landmärke som uppstod i början av 1960-talet. Nu byggs kontorsbyggnaden om till ett modernt stadshotell.

Läs mer