Finlands mest besökta byggarbetsplats

Utbyggnaden av Helsingfors–Vanda flygplats är ett av de mest utmanande byggprojekten som någonsin har genomförts i Finland. Byggarbetarna förväntas leverera högkvalitativa resultat utan att kompromissa med säkerheten.

Med sina 67 m är Airbus A350, Finnairs senaste förvärv och flygbolagets nya flaggskepp på flygrutter till Asien, en sann flyggigant. På andra sidan spektrumet ser den 36 m långa Embraer 190 ut som en liten fluga. Men Lemminkäinen-laget är inte här för att titta på flygplan. För dem är alla flygplan lika mycket värda, oavsett storlek, eftersom de arbetar hårt för att utvidga kapaciteten på Helsingfors–Vanda flygplats. ”Det som verkligen betyder något under detta projekt är att vi hela tiden ka...

2017-08-01

Bygge med precision och i god takt

Vi är byggmästare på industriparken som byggs i Ķekava, Lettland.

Läs mer

Bra planering är grunden till framgång

Ett samhällscenter håller på att byggas i det nya bostadsområdet Hiukkavaara i Uleåborg genom en alliansmodell.

Läs mer

Från oljehamn till bostadsområde

I den före detta oljehamnen Södra kajen i Stockholm har grunderna lagts för ett nytt bostadsområde. I det här projektet arbetar vi både på land och i havet.

Läs mer

Vi bygger i gruvan

Vi bygger en krossanläggning i Gällivare kommun i hög takt. Projektet är en stor investering för gruvbolaget och ett bevis på vår expertis i infrastrukturprojekt.

Läs mer

Ingen brist på berg att spränga i Esbo

Den underjordiska avloppsreningsanläggningen i Esbo i Finland är ett grävarbete som helt klart är det största i sitt slag. Våra anställda vet av erfarenhet hur en bra avloppsreningsanläggning ska grävas ut.

Läs mer

En efterlängtad syn

I Sosnovy Bor i Rysslands Leningrad-region ser man fram emot det nya bostadsområdet Rantala som byggs av Lemminkäinen.

Läs mer

Motorväg i snabbfil

En ny motorväg som kopplar samman orter i västra Danmark byggs med extremt kort deadline. Vår erfarna personal ansvarar för 22 av de 39 kilometrarna.

Läs mer

Snabbare utbyggnad av flygplatsen med Big Room

När Finlands största flygplats, Helsinki Airport, ska expandera krävs en verksamhetsmodellsom underlättar samarbeter mellan kunden och entreprenören. Projektet kommer att ta flera år att genomföra och varje fas måste planeras med hänsyn till flygsäkerhet.

Läs mer