Experter på asfalt och beläggningsarbete

Vi på Lemminkäinen är experter på asfalt och beläggningsarbeten. Vi hjälper dig att välja rätt beläggning och vårt arbete håller alltid hög kvalitet.

Oavsett om det gäller beläggning i ett parkeringshus, en parkeringsplats, gårdsdäcket i en bostadsrättsförening eller startbanan på en flygplats har vi lösningen på dina problem. Som en av de största och mest erfarna aktörerna i Norden kan du lita på att vi kan vårt jobb, att asfalten håller länge och att materialet är det bästa möjliga för det aktuella jobbet. Våra priser är alltid konkurrenskraftiga och du slipper extra kostnader.

Vi kan bland annat hjälpa till med asfaltbeläggningar, returasfaltbeläggningar, ytbeläggningar, markstabilisering, grundförstärkning, jetinjektering, vattenisoleringar och fräsningar.

Med mobila- och fasta asfaltsverk i Malmö, Göteborg, Stockholm, Sundsvall och Luleå kan vi erbjuda våra tjänster över hela Sverige.

Vi använder bioolja

Lemminkäinen bidrar till lägre miljöpåverkan genom att använda bioolja för uppvärmning av materialet i alla fasta asfaltverk. Användingen  av bioolja reducerar CO2-påverkan med 90-97% vid tillverkning av asfalt.